A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Безкоштовна психологічна допомога

За єдиним номером 5522 кожен охочий може отримати безкоштовну психологічну допомогу. Кожен, хто перебуває на території України, може отримати анонімну та безкоштовну консультацію фахового психолога. Для цього достатньо зателефонувати з 11:00 до 19:00 в будній день за єдиним коротким номером 5522 з мобільного. Усі дзвінки безкоштовні для абонентів lifecell, Vodafone, «Київстар».

11:41 10.08.2022

ЮНІСЕФ ЗАПУСКАЄ МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК ДЛЯ РОЗВИТКУ ДОШКІЛЬНЯТ

Безкоштовний новий додаток "НУМО розвивальні ігри"  українською мовою із різноманітними інтерактивними іграми для дошкільнят, зокрема із завданнями для вивчення мови та математики, розвитку логіки, творчості та інших важливих навичок. Більш детальна інформація тут

15:51 08.08.2022

Поради батькам. Як адаптувати дитину до нової школи та нового колективу?

Найближчим часом почнеться новий навчальний рік і дітям доведеться заводити нові знайомства, показувати, на що вони здатні, та звикати до нових методів навчання. Як адаптувати дитину до нової школи та колективу? 

09:09 08.08.2022

СТАРТУВАВ ПРОЄКТ «ДІТЯМ ПРО УКРАЇНУ» ДЛЯ ВІРТУАЛЬНИХ ПОДОРОЖЕЙ КРАЇНОЮ

Започаткований у Запоріжжі проєкт «Дітям про Україну» націлений ознайомити дітей з історичними фактами та культурними пам’ятками країни. Малеча може подорожувати віртуальною мапою, щоб ознайомитися з красою, героїчністю та неповторністю нашої славетної держави.

11:06 03.08.2022

Українські діти з особливими освітніми потребами: як навчають за кордоном?

Особливо складно адаптуватися до нового життя дітям з особливими освітніми потребами (ООП). На літніх канікулах родини думають про наступний навчальний рік. Хтось планує повертатися, хтось прагне більш ефективно, ніж торік, допомогти дитині, є й ті, хто підшукують нові школи. Як українським дітям із ООП навчатися за кордоном? Про це можна дізнатись за цим посиланням.

13:57 02.08.2022

ЮНІСЕФ ЗАПУСКАЄ ІНДИВІДУАЛЬНІ ПСИХОЛОГІЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ ДІТЕЙ І БАТЬКІВ

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із Всеукраїнським громадським центром «Волонтер» і за підтримки МОН запустили індивідуальні консультації для дітей, батьків і опікунів у межах проєкту психологічної підтримки «Поруч».

09:56 01.08.2022

У ПОЛЬЩІ ЗАПРАЦЮВАВ УКРАЇНСЬКИЙ ОСВІТНІЙ ХАБ

25 липня 2022 року, за підтримки Центральноєвропейської ініціативи відбулося відкриття Українського освітнього хабу у Варшаві (Республіка Польща). До офіційного відкриття в онлайн-режимі долучився Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. «Основна місія мережі таких хабів за кордоном – надати можливість українським дітям продовжити навчання за українською державною програмою з нового навчального року. Крім того, опанувати актуальні IT-професії та найзатребуваніші навички на ринку праці в умовах війни зможуть громадяни України, які тимчасово виїхали за кордон», – зауважив Сергій Шкарлет.

09:00 26.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено