A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Співпраця

Фахівці ІРЦ 7 прийняли участь в науково-методичному семінарі «Дистанційна освіта дітей з ООП: виклики воєнного часу». Свої цікаві напрацювання в рамках заходу представили Ганна Блеч, канд. пед наук, старший науковий співробітник, вчитель-дефектолог "Використання мобільних ігрових додатків у роботі з розвитку мовлення дітей з ООП"; Олена Дитяк, вчитель-логопед, фахівець ІРЦ №7 Подільського району м. Києва «Логопедична робота в умовах дистанційного навчання для дітей з ООП» та Валентина Гуляєва, вчитель-дефектолог, фахівець ІРЦ №7 Подільського району м. Києва «Як працювати з дітьми з ООП дошкільного віку в умовах воєнного стану».

18:46 30.11.2022

РОЗРОБЛЕНО ПОРАДИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Відповідно до рекомендацій МОН, з 14 березня 2022 року в тих областях нашої держави, де є можливість навчатись, відновлено освітній процес. Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України розроблено рекомендації щодо організації навчального процесу для дітей із порушеннями зору, слуху та інтелектуального розвитку.

20:24 23.11.2022

Центр Джерело запрошує організації батьків дітей з інвалідністю подаватися на участь у проєкті ЮНІСЕФ

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) і Центр Джерело запускають проєкт об’єднання та підтримки організацій, які захищають права дітей з інвалідністю, дітей з особливими освітніми потребами та їхніх сімей. 

09:10 15.11.2022

Корекційно-розвиткові заняття

Проводимо комплексну оцінку розвитку та корекційно-розвиткові заняття прилаштовуючись до труднощів сьогодення.

13:41 26.10.2022

Корекційно-розвиткові заняття. Знімаємо напруження, стабілізуємо емоційний стан, знаходимо ресурс.

Малювали - вимальовували гарбуз. Гарбуз - символ роду, достатку, родючості. Друзі, щоб нашому роду не було переводу, щоб ми і ви здорові були, щоб мали достаток і життєву жилу, молодість та кохання!

09:23 26.10.2022

Корекційно-розвиткова робота онлайн

Питання безпеки дітей – одне з найважливіших. Фахівці ІРЦ  надають корекційно-розвиткові заняття дітям з особливими освітніми потребами онлайн.

22:29 13.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено