A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Корекційно-розвиткові заняття

     Розбірливе і виразне мовлення - одна з головних складових успішної комунікації дитини в школі чи дитячому садку. Усіх батьків рано чи пізно починає турбувати питання правильного мовлення дитини. Вони мріють, щоб малюк був здоровим, розумним і, ставши дорослим, досяг життєвих і професійних успіхів, прагнуть, аби він зростав вільним у спілкуванні та впевненим у власних можливостях. І чи не найсуттєвішою умовою для цього є оволодіння правильним мовленням.  А допоможуть в цьому логопеди. Логопеди ІРЦ №7 Подільського району м. Києва проводять не тільки комплексні психолого-педагогічні оцінки розвитку дітей, а й цікаві корекційно-розвиткові заняття. 

13:11 27.06.2022

Група підтримки для дітей з особливими освітніми потребами молодшого шкільного віку

Ситуація довготривалого стресу в нестійких умовах життя призводить до підвищеної активності в діяльності ЦНС. Деякі діти стають розгальмованими, знервованими та перебувають у деструктивно - збудженому стані, який межує з постійною втомою та безсиллям. На заняттях працюємо над негативними емоціями та прихованими страхами.

11:49 24.06.2022

Щоп’ятниці, з 24 червня, внутрішньо переміщені особи зможуть отримувати безкоштовні консультації фахівців із найнагальніших питань

24 червня на базі Vcentri HUB Шевченківського району проходитиме перше безкоштовне комплексне консультування для внутрішньо переміщених осіб, що переїхали та проживають у місті Києві. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

12:49 21.06.2022

Арт-терапевтичні заняття

Арт-терапія - "лікування мистецтвом" - чудова можливість для дитини поділитися своїми емоціями та старахами. Іноді так важко висловити словами всі емоції, що вирують у душі. Саме арт-терапія допоможе віднайти душевну гармонію. Запршуємо дітей з особливими освітніми потребами молодшого шкільного віку на групові заняття, кожного понеділка о 15.00. Запис за тел. +38096624-35-12.

12:28 20.06.2022

Як діти з ООП переживають війну

“Мамо, мій День народження буде, коли закінчиться війна?” Посилання: https://nus.org.ua/articles/mamo-mij-den-narodzhennya-bude-koly-zakinchytsya-vijna-yak-dity-z-oop-perezhyvayut-vijnu/

11:06 10.06.2022

«Рекомендації для татів, які через війну розлучені з дитиною з особливими освітніми потребами»

Задля підтримки нормального психологічного стану дитини з ООП у зручному форматі зібрані основні поради, які допоможуть підтримувати зв’язок тата зі своїм дитям, адже вони цього потребують зараз як ніколи.

16:00 04.06.2022

Міжнародний день захисту дітей

1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей. Діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Фахівці ІРЦ 7 Подільського району  подарували трішки свята наймолодшим українцям, які так потребують хорошого настрою в ці важкі часи.   

13:08 01.06.2022

Безкоштовний переклад жестової мови

Громадська організація "Жест допомоги" розпочала співпрацю з польською організацією Migam.org в сфері допомоги нечуючим українцям, що знаходяться на території Польщі.

10:32 29.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено