A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ. Запрошує на дистанційні заняття

Український державний центр позашкільної освіти – це комплексний багатопрофільний заклад позашкільної освіти, який здійснює координацію освітнього процесу закладів художньо-естетичного та науково-технічного напрямів.

12:31 25.07.2022

Куди звертатись батькам дітей із труднощами розвитку та інвалідністю, у тому числі тим, хто залишив свою домівку. Корисні поради

Особливо вразливими в умовах війни є родини з дітьми з труднощами розвитку або інвалідністю, зокрема ті, хто вимушені були покинути рідну домівку. 

12:04 25.07.2022

Майстер-клас з нейрографіки

Фахівець Інклюзивно-ресурсного центру №7 Подільського району Корень Людмила Василівна провела майстер-клас фахівцям ІРЦ з нейрографіки.

14:30 20.07.2022

Чим зайняти дитину в надзвичайній ситуації

Ігри та заняття для дітей у незвичних обставинах.  У надзвичайній ситуації діти переживають стрес, страх і невизначеність. Батькам потрібно продовжувати оточувати їх турботою та спробувати переключити їхню увагу.

13:03 20.07.2022

Правила поведінки під час повітряної тривоги

Команда #stop_sexтинг зібрала поради від ВзаємоДії, МОН, UNICEF, додала методики із власного досвіду роботи у сфері безпеки дітей і розробила рекомендацій для батьків, опікунів, педагогів і дорослих, поруч з якими є діти.

12:48 20.07.2022

Освітнє літо. Що почитати дітям: 4 безкоштовні ресурси з книжками

Літо – прекрасна можливість зануритися у вигадані світи і відволіктися від думок про сьогодення. Від початку війни не лише українські, а й іноземні видавці викладають історії для дітей у різних форматах. Зібрали для вас 4 безкоштовні онлайн ресурси з книжками українською мовою, які точно захоплять малечу.

13:06 13.07.2022

Суперкоманда проти мін

ЮНІСЕФ спільно з МОН та ДСНС України створив окремий сайт для дітей "Суперкоманда проти мін". Тут діти в ігровій формі дізнаються, які є міни, де вони можуть бути, як поводитися безпечно, виявивши підозрілий предмет. На сайті є комікс, який можна переглянути онлайн.

12:45 13.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено