A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

День науки!

20 травня 2022 року  Витушко Вікторія Леонідівна -  фахівець Інклюзивно-ресурсного центру №7 Подільського району м.Києва була спікером у Науково-практичному семінарі до Дня науки "Особливості формування комунікативної компетентності дітей з різними первинними мовленнєвими порушеннями", який організував Інститут спеціальної педагогіки і психології імені М. Ярмаченка НАПН України.

17:00 20.05.2022

Науково-практичний он-лайн семінар «Специфіка та особливості використання ігрових мобільних додатків: на допомогу батькам дітей з особливими мовленнєвими потребами»

19 та 26 квітня 2022року відділом логопедії Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України спільно з ІРЦ №7 Подільського району м. Києва було проведено спільний науково-практичний он-лайн семінар «Специфіка та особливості використання ігрових мобільних додатків: на допомогу батькам дітей з особливими мовленнєвими потребами». Захід складався із двох частин.

15:46 29.04.2022

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ У ЦИФРОВОМУ ПРОСТОРІ

Останнім часом збільшилася кількість випадків небезпечної поведінки дітей, що загрожує їхньому життю та здоров’ю. Зокрема, йдеться про вплив соціальних мереж в інтернеті. Для підвищення обізнаності вчителів, керівників закладів освіти, батьків та їхніх дітей МОН розробило рекомендації для проведення додаткових профілактичних заходів закладами освіти серед дітей та інформування батьків.

12:48 18.04.2022

Безоплатна правова допомога

Система надання безоплатної правової допомоги працює для того, щоб кожна людина мала можливість захистити свої права. Докладніше тут.

12:43 18.04.2022

Урядовий контактний центр приймає звернення від осіб з порушенням слуху, використовуючи жестову мову

Відповідно до статті 9 Конвенції про права осіб з інвалідністю Україна, як держава-учасниця, має вживати належних заходів для забезпечення таким особам нарівні з іншими доступу до інформаційних, комунікаційних та інших служб. Урядовий контактний центр забезпечує можливість громадян України (у тому числі, які перебувають за кордоном) з порушеннями слуху за допомогою відеозв’язку звернутися на урядову «гарячу лінію» 1545 із пропозиціями (зауваженнями), заявами (клопотаннями), скаргами, адресованими органам виконавчої влади за допомогою Skype-зв’язку за таким іменем: 

12:37 18.04.2022

Українські школярі можуть отримати безплатну допомогу для вступу в закордонні школи й університети

Орієнтовно 100 українських школярів і школярок можуть отримати безплатну допомогу під час вступу до найкращих шкіл-пансіонів і університетів США та світу й підтримку під час навчання.

14:24 16.04.2022

Підтримка “академічних” навичок у побуті. Навчаємо та підтримуємо дітей з ООП У побуті

15 квітня, 18:30 Тема: Підтримка “академічних” навичок у побуті. Спікер - Ольга Малікова, магістриня корекційної педагогіки, поведінкова аналітикиня, вчителька-логопединя школи №58 м. Києва, виконавча директорка Української асоціації поведінкових аналітиків  YouTube-канал nus.org.ua. Щоби дивитись, можете перейти за посиланням https://youtu.be/uYlsdlNwxMM

14:19 14.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено