A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Рухова активність

Літо впевнено рухається до свого екватора, незважаючи на всі зовнішні обставини. І щоб провести його максимально корисно та ефективно за нинішніх умов, Junior (cпортивний рух для школярів на чолі з Олександром Педаном) спільно з ЮНІСЕФ UNICEF Ukraine пропонуємо літні онлайн-секції, де ваша дитина знайде себе!

17:05 10.07.2022

Російські снаряди влучили в спеціальну установу де навчались діти з порушенням зору

Российские снаряды попали в специализированное заведение, где учатся дети с нарушением зрения, в Немышлянском районе Харькова. Обстреляли школу 7 июля около 01:00 Здание школы выстояло. У нее выбиты окна, рамы, двери в части кабинетов, повреждено учебное оборудование. В заведении учится 260 детей, рассказала директор школы Галина Куклина. Травмированных в результате обстрела нет. "Дети в этом учебном заведении и учились, и жили. Сейчас детки находятся на летних каникулах. Я уверена, что нам все удастся восстановить. Они разрушают, а мы строим", - сказала Куклина. Видео: Cуспільне Посилання на новину

16:45 08.07.2022

Практикум "Дієва допомога дітям з аутизмом: вдома, в садку, у школі"

7 липня, о 18 год. Тетяна Скрипник, Голова Ради ГО "Системна допомога дітям з аутизмом "Маленький принц", професор Універтитету Грінченка проводить перший вебінар-практикум під назвою "Дієва допомога дітям з аутизмом: вдома, в садку, у школі"

11:01 06.07.2022

ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА ДИТИНОЮ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ВИМУШЕНОГО ПЕРЕМІЩЕННЯ: ПОРАДИ ВІД ЕКСПЕРТІВ ЮНІСЕФ

У посібнику міститься корисна інформація про те, що відбувається з дорослими під час війни, а також корисні поради та приклади простих вправ, які допоможуть відновити емоційний та фізичний стан.

10:27 05.07.2022

Групи підтримки для родин, які постраждали від військових дій

Фахівці Інклюзивно-ресурсного центру № 7 Подільського району продовжують надавати допомогу дітям, їхнім батькам та опікунам. Знизити рівень стресу, впоратися з емоційним навантаженням та піклуватись про здоров'я, безпеку та розвиток дітей під час війни. Ми створили групи підтримки родин, які травмовані війною. Де надаємо поради із підтримання психічного і фізичного здоров'я, безпеки, харчування, освіти та розвитку.

10:06 28.06.2022

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Україна – суверенна і незалежна, демократична, соціальна і правова держава. Територія України – цілісна і недоторканна, а людина, її життя і здоров’я у цій країні мають найвищу соціальну цінність. 

08:30 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено