A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Зустріч з педагогами ЗЗСО № 34

5 жовтня в приміщенні ІРЦ 7 відбулася зустріч фахівців (консультантів) ІРЦ та педагогогів ЗЗСО № 34 з метою надання допомоги в організації освітнього процесу для осіб з особливими освітніми потребами, що передбачена їх індивідуальною програмою розвитку

14:15 06.10.2022

Співпраця між закладами освіти та ІРЦ в Подільському районі

03.10.2022 працівники ІРЦ 7 Подільського району мали зустріч з представниками ЗЗСО №45 з метою надання методичних рекомендацій. Під час зустрічі були обговорені наступні питання: педагогічний патронаж, особливості проведення роботи з особами, які мають перший рівень підтримки, робота в системі "АС ІРЦ". Дякуємо за плідну співпрацю.

12:15 04.10.2022

Співпраця між закладами освіти та ІРЦ в Подільському районі

26 вересня 2022 року на базі Інклюзивно-ресурсного центру №7 Подільського району міста Києва відбулася зустріч між педагогічними працівниками ЗЗСО №2,19 і фахівцями (консультантами) ІРЦ.  Відтак посилюються акценти на співпраці для отримання більшої підтримки та допомоги в організації інклюзивного навчання за новим порядком. В рамках обговорення були розглянуті ключові зміни: рівні підтримки; комплексна психолого-педагогічна оцінка на базі школи; алгоритм дій для визначення рівнів підтримки у закладі; міжкласні групи; нова форма ІПР (створення ІПР в автоматизованій системі ІРЦ);

14:24 27.09.2022

14 дивовижних фактів про мозок для дітей

Що таке мозок і чому він — головний орган людини? Чому мозок має звивини та скільки він важить? Як усе це можна просто та цікаво пояснити дітям? Ми записали конспект лекції кандидатки біологічних наук та фізіологині Вікторією Кравченко. 14 дивовижних фактів про мозок вона розповіла на першій події науково-популярного проєкту для дітей Кунштики.

09:27 19.09.2022

40 ігор в темряві, які можна грати з дітьми для відновлення відчуття безпеки, близькості та запобігання травматизації

Страх темряви – це, з одного боку, віковий страх у дітей. З іншого – один із наслідків хронічного стресу та травматизації.  Для того, щоб підтримати дитину, щоб не допустити загострення її стану – ми можемо запропонувати ігри. Гра – найпростіший спосіб трансформувати напругу.    

08:36 19.09.2022

Засідання круглого столу за участі педагогів ЗЗСО 156 та фахівців ІРЦ 7

Засідання круглого столу проводять з метою пошуку найраціональніших шляхів вирішення проблем, експертизи прийнятих рішень, програм розвитку, тощо.  14 вересня в приміщенні ІРЦ №7 Подільського району м. Києва відбулося засідання круглого столу за участю фахівців ІРЦ 7 та педагогічних працівників ЗЗСО №156 Подільського району.  Намічені напрямки роботи будуть впроваджені для досягнення високих результатів у розвитку інклюзивної освіти закладу. Дякуємо колегам за плідну роботу та співпрацю.

09:25 14.09.2022

EDPRO НАДАЄ ДОСТУП УКРАЇНСЬКИМ УЧНЯМ І ВЧИТЕЛЯМ ДО ЕЛЕКТРОННИХ ПІДРУЧНИКІВ

У зв’язку з подовженням воєнного стану в Україні, 1 вересня 2022 року EdPro відкриє до 31 грудня безоплатний доступ до електронних підручників. На цей термін буде також надано безоплатний доступ до інших посібників компанії та підручників, розміщених на сервері.

10:51 25.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено