A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Різдвяні традиції: онлайн-курс

Музей Івана Гончара (Ivan Honchar Museum) за підтримки Український культурний фонд та EdEra розробили онлайн-курс про різдвяні традиції в межах освітнього проєкту «Знай свою Україну».

10:08 03.01.2023

Онлайн вебінар

Запрошуємо  10 січня о 18.00 на вебінар "Формування соціальних навичок у дітей з ООП". Мета вебінару орієнтувати педагогів у методах, засобах і прийомах формування соціальних навичок у дітей з ООП у закладах освіти.

16:17 02.01.2023

«Спільно Різдво»: до 14 січня на Арсенальній площі діятиме святковий зимовий простір для дітей та молоді віком від 7 до 17 років

У Києві на Арсенальній площі до 14 січня діятиме святковий зимовий простір «Спільно Різдво». На території  простору можна буде записати трек із колядок та щедрівок із молодими українськими виконавцями, створити свою авторську різдвяну листівку, змайструвати солом’яного «павука» чи зробити маску до свята Маланки.

16:30 29.12.2022

Як цікаво провести зимові канікули? Розклад Пізнавальних зустрічей

Під час зимових канікул ГО “Смарт освіта” разом з іноземними вчителями проводитиме пізнавальні онлайн-зустрічі для дітей, підлітків, батьків та вчителів. Розклад і нагадування про події – щодня на нашому телеграм-каналі. Усі зустрічі відбуватимуться англійською мовою. 

13:18 29.12.2022

Семінар «Впровадження послуги раннього втручання в Інклюзивно-ресурсному центрі: можливості та ризики»

28 грудня фахівці (консультанти) Інклюзивно-ресурсного центру № 7 Подільського району м. Києва прийняли участь в онлайн семінарі  «Впровадження послуги раннього втручання в Інклюзивно-ресурсному центрі: можливості та ризики». Дякуємо ЮНІСЕФ за запрошення на семінар.

13:18 28.12.2022

Організація педагогічного патронажа для здобувачів освіти

27 грудня 2022 відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу ЗЗСО № 156 в якому прийняли участь фахівці (консультанти) ІРЦ №7 Подільського району. Під час засідання було переглянуто  індивідуальний  навчальний план, а саме: модифікацію освітньої програми здобувача освіти з особливими освітніми потребами. Обговорено результати навчання та намічено подальшу роботу. Також приділили увагу профорієнтації осіб з особливими освітніми потребами.  В ході засідання фахівці ІРЦ та педагогічні працівники закладу освіти зосередились на здібностях й можливостях здобувача освіти, щоб запропонувати вибір однієї з найбільш підходящих професій.

10:58 27.12.2022

Як батькам зменшити стрес та де отримати психологічну допомогу

Завжди, а в нелегкі часи особливо, ми маємо дбати про власну безпеку та власний психологічний стан. Адже війна та її наслідки негативно позначаються на психологічному стані усіх: як дорослих, так і дітей. Тому необхідність турботи про себе важлива і  для нас самих, і  для наших дітей, які бачать наш стан та дуже на це реагують.  

11:43 09.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено