A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Школярів запрошують на зустріч із канадським режисером

ГО “Смарт освіта” запрошує учнівсто на онлайн-зустріч із канадським режисером Серджіо Наваретта “The Art of Storytelling and the Importance of Creativity”, яка відбудеться 7 жовтня о 19.00. Подія підійде для дітей від 7-ми років. Мова зустрічі – англійська. Якщо ви хочете долучитися до події в зумі й поставити свої запитання особисто режисеру, реєструйтеся за цим посиланням. Також переглянути трансляцію й поставити запитання в коментарях можна буде під час трансляції на ютубі. Серджіо Наваретта – відомий канадський режисер, який розповість про мистецтво сторітелінгу, про те, як стати режисером, чим займається продюсер/режисер і з якими знаменитими акторами та акторками він працював. Режисер є лауреатом наступних премій: • “Best Shorts Competition 2012” із фільмом “The Fortune Cookie”. • Castlepoint Numa Award за фільм “The Colossal Failure of the Modern Relationship” на Італійському фестивалі сучасного кіно (2012) На зустрічі ми дізнаємося, що стоїть за створенням фільму і відкриємо деякі секрети фільмейкингу. Також режисер розповість, чим відрізняється створення кінофільму від створення мультфільму. Найважливіше, що ми обговоримо: як історії виходять із розуму та серця художників завдяки уяві та креативності. “Думки — це речі, і найприємніша частина моєї роботи — це уявити щось і побачити, як це бачення матеріалізується”, – коментує Серджіо.

10:42 07.10.2022

У період воєнного стану для дітей з особливими освітніми потребами, які переїхали на тимчасове місце проживання в місто Київ фахівцями ІРЦ надаються корекційно-розвиткові послуги

Наразі в Інклюзивно-ресурсному центрі № 7 Подільського району м. Києва проводяться корекційно-розвиткові заняття для осіб з особливими освітніми потребами, які переїхали на тимчасове місце проживання в місто Київ.

14:26 06.10.2022

Зустріч з педагогами ЗЗСО № 34

5 жовтня в приміщенні ІРЦ 7 відбулася зустріч фахівців (консультантів) ІРЦ та педагогогів ЗЗСО № 34 з метою надання допомоги в організації освітнього процесу для осіб з особливими освітніми потребами, що передбачена їх індивідуальною програмою розвитку

14:15 06.10.2022

Співпраця між закладами освіти та ІРЦ в Подільському районі

03.10.2022 працівники ІРЦ 7 Подільського району мали зустріч з представниками ЗЗСО №45 з метою надання методичних рекомендацій. Під час зустрічі були обговорені наступні питання: педагогічний патронаж, особливості проведення роботи з особами, які мають перший рівень підтримки, робота в системі "АС ІРЦ". Дякуємо за плідну співпрацю.

12:15 04.10.2022

Співпраця між закладами освіти та ІРЦ в Подільському районі

26 вересня 2022 року на базі Інклюзивно-ресурсного центру №7 Подільського району міста Києва відбулася зустріч між педагогічними працівниками ЗЗСО №2,19 і фахівцями (консультантами) ІРЦ.  Відтак посилюються акценти на співпраці для отримання більшої підтримки та допомоги в організації інклюзивного навчання за новим порядком. В рамках обговорення були розглянуті ключові зміни: рівні підтримки; комплексна психолого-педагогічна оцінка на базі школи; алгоритм дій для визначення рівнів підтримки у закладі; міжкласні групи; нова форма ІПР (створення ІПР в автоматизованій системі ІРЦ);

14:24 27.09.2022

14 дивовижних фактів про мозок для дітей

Що таке мозок і чому він — головний орган людини? Чому мозок має звивини та скільки він важить? Як усе це можна просто та цікаво пояснити дітям? Ми записали конспект лекції кандидатки біологічних наук та фізіологині Вікторією Кравченко. 14 дивовижних фактів про мозок вона розповіла на першій події науково-популярного проєкту для дітей Кунштики.

09:27 19.09.2022

40 ігор в темряві, які можна грати з дітьми для відновлення відчуття безпеки, близькості та запобігання травматизації

Страх темряви – це, з одного боку, віковий страх у дітей. З іншого – один із наслідків хронічного стресу та травматизації.  Для того, щоб підтримати дитину, щоб не допустити загострення її стану – ми можемо запропонувати ігри. Гра – найпростіший спосіб трансформувати напругу.    

08:36 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено