A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Активності для дітей віком від 2 до 6 років: цікаве дозвілля

Дата: 29.12.2022 17:12
Кількість переглядів: 67

Навіть під час війни, попри повітряні тривоги та відключення електроенергії, батьки за можливості, і головне — бажання — можуть забезпечити повноцінний гармонійний розвиток власних дітей.

Під час повномасштабної війни, особливо враховуючи блекаут через аварійні відключення, а подекуди кілька добову відсутність електроенергії внаслідок ракетних ударів росіян, українські діти не повинні втрачати дитинство. Вони мають залишатися дітьми із приємним за можливості дозвіллям, гармонійним розвитком, аби спогади про воєнні дії надто болюче не вплинули на дитячу психіку в майбутньому.

Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» підготувала для батьків цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.

На наймолодших учасників від 2 років чекає тематичний день «Ветеринарна допомога». Діти розмалюють зображення лікаря-ветеринара, «зберуть» йому робочу валізу, «полікують» разом із дорослим іграшкову тварину, власноруч змайструють виріб «Щітка для собаки».

Для малечі 3-4 років фахівці підготували тематичний день «Чим корисні свійські тварини?». Діти вивчать особливості догляду за свійськими тваринами, разом із дорослим приготують сирники, зроблять виріб «Порося» з яєчної шкаралупи.

Дошкільнята 4-5 років відвідають тематичний день «Користь, яку приносять свійські тварини і птахи». Діти пограють у гру «Знайди портрет», опишуть птахів і тварин на картках, зроблять вироби «Мишка» з паперової тарілки та «Два півники» з кольорового паперу, послухають казку, підберуть корм для різних тварин.

Дошкільнята 5-6 років відвідають тематичний день «Рослинництво». Вони розглянуть схему вирощування зернових ті «заготовлять» їх на зиму, виконають вправу на увагу «Знайди однакові колоски», виготовлять кубик із питаннями та пограються ним, зроблять композицію «Горох», а також композицію з бобових і макаронних виробів.

Батьки малюків можуть зареєструватися за посиланням.

А більш детальнішу інформацію щодо цікавого дозвілля з дітьми можна знайти в телеграм-каналі «Mr.Leader».

Джерело: https://vseosvita.ua/news/aktyvnosti-dlia-ditei-vikom-vid-2-do-6-rokiv-tsikave-dozvillia-79590.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено