A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Денний догляд для дітей (соціальна послуга)

На базі  Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю, де функціонує Дитяча точка СПІЛЬНО (від організації “Соціальна Синергія”), запрацювала нова послуга — денний догляд. Ця соціальна послуга передбачає догляд і нагляд  за дітьми протягом дня чи певного часу. На нашій локації цією послугою можна користуватися щодня впродовж 4 годин. Діти перебувають з соціальним фахівцем та психологом, які пройшли спеціальне навчання щодо особливостей послуги денного догляду.

16:03 27.07.2023

Онлайн-безпека дітей з особливими освітніми потребами. Що важливо знати батькам.

Громадська організація #stop_sexтинг запрошує батьків та спеціалістів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами (працівників освітніх закладів чи денних центрів для дітей), на вебінар “Онлайн-безпека дітей з особливими освітніми потребами. Що важливо знати батькам”, що відбудеться 13 червня о 19:00 на ютуб-каналі  https://www.youtube.com/watch?v=THDU8A8-Cjw Реєстрація за посиланням: 

08:35 13.06.2023

Підвищення фахового рівня фахівців (консультантів) ІРЦ №7 з міжнародною участю

Фахівці Інклюзивно-ресурсного центру №7 Подільського району м. Києва взяли участь у 12-тижневому  навчальному  курсі "Використання методики TBRI (TRUST-BASED RELATIONAL INTERVENTION) для допомоги дітям з травмою" від  Karyn Purvis Institute of Child Development (Dallas, Texas, USA).

13:09 06.06.2023

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу ЗДО №802 та ЗДО №103 Подільського району м.Києва

23 та 25 травня 2023 року фахівець (консультант) ІРЦ 7 - Олена Дитяк прийняла участь у засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу ЗДО №802"Паросток" та ЗДО №103 Подільського району м.Києва. Кваліфіковані працівники закладу освіти та фахівець інклюзивно-ресурсного центру обговорили питання моніторингу динаміки розвитку, виконання індивідуальної програми та результати корекційної та виховної роботи в закладі. Дякуємо колегам за плідну роботу та співпрацю!

15:21 25.05.2023

Онлайн-курс про психосоціальну підтримку педагогів та дітей

Важливу роль у побудові безпечного шкільного середовища відіграють спільноти — вчителів, учнів, батьків. Спільноти бувають різними, але вони всі мають одне завдання: зробити участь в освітньому процесі для всіх комфортною та продуктивною. Особливо цінними спільноти стають в умовах кризи та постійного стресу — про це й поговоримо під час навчання.

09:42 25.05.2023

НОВІ НАВИЧКИ І ПРОФЕСІЇ: МІНІСТЕРСТВО ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЗАПУСТИЛО ЕДЬЮТЕЙНМЕНТ-ПЛАТФОРМУ «ДІЯ.ОСВІТА»

17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проєкт «Дія.Освіта», який в унікальному форматі поєднує можливості навчання, розваг і профорієнтації.

08:44 22.05.2023

День вишиванки!

Щороку в третій четвер травня українці святкують День вишиванки – свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

14:37 18.05.2023

Практика для студентів в Інклюзивно-ресурсному центрі №7 Подільського району м. Києва.

ІРЦ №7 створює необхідні умови для проходження практики студентів, підтримує підвищення рівня підготовки фахівців. Проходження практики передбачає виконання студентами завдань в межах діяльності та поточних справ фахівця установи, де проходить практика.

17:21 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено