A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Онлайн-семінар для батьків на тему: "ПСИХОЛОГІЧНА ГОТОВНІСТЬ ДО НАВЧАННЯ В ШКОЛІ"

Шановні батьки! Запрошуємо вас взяти участь в онлайн-семінарі на тему: "ПСИХОЛОГІЧНА ГОТОВНІСТЬ ДО НАВЧАННЯ В ШКОЛІ". Захід відбудеться 21 квітня 2021 року о 14:00. Спікер семінару - Світлана Капкович - практичний психолог Інклюзивно-ресурсного центру № 7 Подільського рйону м. Києва.

11:20 20.04.2021

ОНЛАЙН-СЕМІНАРИ «Діагностичні напрями виявлення порушень синтаксичного компонента мовлення у дітей з тпм» та «Сучасні підходи до формування синтаксичного компонента мовлення у дітей з тпм»

09 та 16 квітня 2021 року відбулися онлайн-семінари:  «Діагностичні напрями виявлення порушень синтаксичного компонента  мовлення у дітей з тпм», «Сучасні підходи до формування синтаксичного компонента мовлення у дітей з тпм», організовані Інклюзивно-ресурсним центром № 7 Подільського району м. Києва. Ольга Клименко, вчитель-логопед ІРЦ 7  та Галина Грибань, науковий співробітник відділу логопедії інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка, розповіли колегам Подільського району про особливості у діагностиці та формуванні  синтаксичного компонента мовлення у дітей. Дякуємо всім за співпрацю!

20:57 16.04.2021

Онлайн-семінар для педагогів, логопедів ЗДО та ЗЗСО, батьків дітей з ООП на тему: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій як засобу розвитку мовлення у дітей з інтелектуальними та комплексними порушеннями»

16 квітня 2021р. відбувся онлайн-семінар для педагогів, логопедів ЗДО та ЗЗСО, батьків дітей з ООП на тему: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій як засобу розвитку мовлення у дітей з інтелектуальними та комплексними порушеннями» організований Інклюзивно-ресурсним центром № 7 Подільського району м. Києва.

14:18 16.04.2021

ОНЛАЙН-СЕМІНАР на тему: "МОТОРНА АЛАЛІЯ"

16 квітня 2021 року відбувся онлайн-семінар для вихователів, асистентів вихователів, асистентів дітей, логопедів ЗДО на тему: "Моторна алалія", який був організований Інклюзивно - ресурсним центром № 7 Подільського району м. Києва. Спікер, Прокопенко Олена Володимирівна, вчитель-логопед  ІРЦ 7, ознайомила колег із історичним аспектом  вивчення проблем моторної алалії; особливостями формування  мовленнєвої функції у дітей  із системним недорозвиненням експресивного мовлення.

09:57 16.04.2021

ОНЛАЙН-СЕМІНАРИ «Експрес діагностика психологічної готовності до навчання в школі» та «Робота з батьками за результатами обстеження психологічної готовності до навчання в школі»

14 та 15 квітня 2021 року відбулися онлайн-семінари організовані Інклюзивно-ресурсним центром № 7 Подільського району м. Києва. Світлана Капкович, практичний психолог ІРЦ 7, ознайомила вихователів ЗДО та вчителів початкових класів ЗЗСО Подільського району про методи експрес-діагностики психологічної готовності до навчання дошкільників та роботу з батьками за результатами діагностики. Дякуюмо всім за співпрацю!                                                                                              

19:28 15.04.2021

АРТ-терапія. Включення та супровід дітей з ооп в освітньому просторі

Протягом тижня з 05 до 09 квітня 2021 року практичним психологом Інклюзивно-ресурсного центру № 7 Подільського району м. Києва Наталією Петренко проведено цикл майстер-класів з правопівкульного інтуітивного малювання "Весняний настрій" для  педагогічних працівників ЗДО Подільського району.

15:24 09.04.2021

ВЕБІНАР "Як організувати інклюзію в ЗЗСО?"

08 квітня 2021 року Інклюзивно-ресурсним центром № 7 Подільського району м. Києва проведено вебінар для заступників директорів ЗЗСО Подільського району на тему: "Як організувати інклюзію в ЗЗСО". Спікери вебінару - Аліна Трейтяк, завідувач Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти міста Києва та Ольга Нікітюк, директор Інклюзивно-ресурсного центру № 7 Подільського району м. Києва. Щиро дякуємо всім за співпрацю!

15:14 08.04.2021

Центр доступу до футболу в Європі (CAFE) запускає опитування серед українських уболівальників з інвалідністю та дослідницький проєкт

Центр доступу до футболу в Європі (CAFE) запускає опитування серед українських уболівальників з інвалідністю та дослідницький проєкт

10:02 01.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено