A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дата: від до Скинути

Пісні, які заряджають на перемогу

Куди ж без пісні? Історія, як і нові хіти, твориться просто зараз. З початком російського вторгнення в українців з’явився новий плейлист пісень про війну та нашу майбутню перемогу. А багато хто з виконавців поповнив лави тероборони Києва. 

09:15 09.04.2022

Упродовж квітня-червня 2022 року Державна служба якості освіти України спільно із регіональними закладами вищої освіти організовують дистанційне навчання у форматі тренінгів за проєктом «Психологічна підтримка вчителів шкіл»

Педагогічним працівникам, бажаючим взяти участь у онлайн-тренінгах, необхідно звернутися до територіальних органів Державної служби якості освіти України: https://bit.ly/3LH0vdq

08:49 09.04.2022

«Перша психологічна допомога. Алгоритм дій» для педагогічних працівників, психологів і соціальних педагогів закладів освіти

Команда МОН створила методичні рекомендації «Перша психологічна допомога. Алгоритм дій» для педагогічних працівників, психологів і соціальних педагогів закладів освіти.

21:03 08.04.2022

Як підвищити ефективність дистанційної роботи.

Олена Стаєнна - головний редактор журналу "Вихователь-методист дошкільного навчального закладу, кандидат педагогічних наук. Умови сьогодення змушують педагогів віддавати перевагу дистанційній взаємодії з колегами і вихованцями. Пропонуємо пригадати, які сервіси та інструменти стануть у пригоді під час такої діяльності.

21:30 05.04.2022

РОЗРОБЛЕНО ПОРАДИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Під час війни діти з особливими освітніми потребами постійно перебувають у стані невизначеності. Звук повітряної тривоги та вибухів, дорога та незнайомий простір у випадку евакуації – усе це викликає страх, розгубленість і тривогу. Оскільки ці діти мають обмежені можливості швидко реагувати та обробляти інформацію з навколишнього середовища, важливо запроваджувати у навчальний процес кроки підтримки, які допоможуть мінімізувати наслідки психологічної травми.

21:06 05.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено