A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Онлайн-семінар для педагогів, логопедів ЗДО та ЗЗСО, батьків дітей з ООП на тему: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій як засобу розвитку мовлення у дітей з інтелектуальними та комплексними порушеннями»

Дата: 16.04.2021 14:18
Кількість переглядів: 139

16 квітня 2021р. відбувся онлайн-семінар для педагогів, логопедів ЗДО та ЗЗСО, батьків дітей з ООП на тему: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій як засобу розвитку мовлення у дітей з інтелектуальними та комплексними порушеннями» організований Інклюзивно-ресурсним центром № 7 Подільського району м. Києва.

Спікер, Блеч Ганна Олександрівна, вчитель-дефектолог ІРЦ 7, співробітник відділу освіти дітей з порушеннями інтелектуального розвитку Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України розповіла про основні поняття та підходи щодо застосування інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі. Учасникам були представлені рекомендації щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій в процесі навчання з розвитку мовлення у дітей з інтелектуальними та комплексними порушеннями в педагогічній практиці.

Дякуємо всім за активну участь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено