A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Співпраця із закладом освіти , що навчає дітей з особливими освітніми потребами

Дата: 12.10.2023 12:49
Кількість переглядів: 27

11 жовтня 2023 року фахівці Інклюзивно-ресурсного центру №7 Подільського району м. Києва відвідали гімназію "Мозаїка", що навчає дітей з особливими освітніми потребами.

"Мозаїка"- це приватний заклад, де навчають дітей з розладами аутичного спектру, із порушеннями інтелектуального розвитку, синдромом Дауна,з комплексними порушеннями розвитку, забезпечуючи здобуття освіти з урахуванням їх індивідуальних потреб та можливостей.

У закладі здійснюється систематичний психолого-педагогічний супровід дитини, надаються корекційно-розвивальні та психолого-педагогічні послуги з урахуванням індивідуальних потреб кожного учня.

Для вихованців школи передбачені розвиваючі гуртки з навчання малюванню, хореографії, шахам та вивченню англійської мови; працює кулінарний гурток.

Викладання навчального матеріалу здійснюється з урахуванням індивідуальних особливостей учнів, в тому числі з урахуванням адаптації/ модифікації змісту, використанням допоміжних засобів для забезпечення навчання, за допомогою найбільш прийнятних методів і способів спілкування в освітньому середовищі, які максимально сприяють засвоєнню знань і соціальному розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено