A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Науково-популярний онлайн лекторій для дітей 8-12 років

Дата: 19.09.2022 09:35
Кількість переглядів: 60

20 вересня розпочинається другий сезон онлайн-лекторію Science4Kids від організації INSCIENCE

Українські науковці та науковиці розповідатимуть дітям 8—12 років про астрофізику, палеонтологію, ботаніку, біологію, хімію, генетику, інженерію та інші STEM галузі. Також діти зможуть поспілкуватися з жінками-науковицями та дізнатися про те, як будувати кар’єру у сфері науки та технологій.

Вебінари проводитимуться щовівторка та щочетверга о 19:00 за Києвом на платформі Zoom. Приєднатися можна за посиланням у   телеграм-каналі Science4Kids. Записи вебінарів, що минули, можна знайти на сайті.

Вебінар триватиме півтори години щовівторка: перша частина — розповідь науковця/иці з великою кількістю візуального матеріалу; друга частина — гра в Kahoot і закріплення матеріалу; третя частина — питання до лектора/ки.

Онлайн-зустріч з науковицею триватиме 45 хвилин щочетверга: перша частина — розповідь спікерки про свій шлях у науці чи технологіях, друга частина — спілкування з дітьми у форматі Q&A.

Онлайн лекторій Science4Kids особливо допоможе дітям, що були вимушені залишити свої домівки через вторгнення росії. Діти зможуть отримати додаткові знання зі STEM галузей і залишитися інтегрованими в український науковий і освітній процес.

Джерело: https://osvitoria.media/news/science4kids-bezplatni-naukovo-populyarni-vebinary-dlya-ditej-vid-ukrayinskyh-vchenyh/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено