A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

Дітей

Дата: від до Скинути

10 мультфільмів, які навчать дитину мріяти та не здаватися

Сьогоднішнє покоління батьків уже потроху відмовляється від канонічного дитячого кінематографа, що несе в собі патріархальний мотив, наприклад, «Попелюшка» або «Спляча красуня» вже не здаються мультиками першого вибору. Зараз на зміну «справжнім казкам», де мрії збуваються на помах палички, приходять мультфільми, звернені до справжніх мрійників, які стикаються з жорстокою реальністю. Ми підготували для вас добірку саме таких картин.

21:21 04.04.2022

Ігри та ігрові завдання для дітей раннього віку з обмеженими можливостями здоров'я

Багато чому можна навчити дитину в процесі повсякденного спілкування з нею у побуті, під час режимних процесів, а також на прогулянках, в іграх. Але найбільш сприятливо розвиток дитини протікає під впливом продуманого виховання і навчання, яке здійснюється із урахуванням вікових особливостей дитини. Існує багато методів, за допомогою яких можна організувати ранній розвиток дитини. Кожна з них спрямована на вдосконалення того чи іншого вміння або навички, розвитку психічних процесів. Рекомендую добірку ігрових вправ, які спрямовані на формування свого "Я" та формування уявлення про інших.

11:00 03.04.2022

Анна Герцог “Не в капусті і не лелека”

В Оскара та Мії скоро з’явиться братик чи сестричка. І це страшенно цікаво! Як малюк взагалі опиняється в маминому животику? Чи падає йому на голову їжа, коли мама обідає? Чим відрізняються хлопчики від дівчаток? На всі ці дитячі запитання книга має делікатні пояснення з цікавими розповідями та картинками. Наприкінці книги, дізнавшись багато нового, Мія та Оскар радіють народженню маленького братика.

11:19 01.04.2022

Гжегож Касдепке “Велика книга почуттів”

Це справжня революція у вихованні дітей! Разом із цією книгою дітлахи ознайомляться із різноманітними почуттями, а отже пізнають себе! Це збірка кумедних оповідань про пані Мілку, особливу виховательку , клоуна з лялькового театру й дітлахів із дитячого садочка, яких ви неодмінно полюбите. У «Великій книзі почуттів» ви знайдете, зокрема, історії про смуток, сором, зневагу, ревнощі, любов, ненависть, чесність, повагу, сміливість, співчуття, страх, почуття вини, а ще розповідь про те, звідки беруться діти. Наприкінці кожного оповідання є практичні поради для дітей та дорослих.

11:14 01.04.2022

АРТ-ТЕРАПЕВТИЧНА ВПРАВА “СКРИНЯ ТОГО, ЩО МЕНЕ ЗАСМУЧУЄ”

АРТ-ТЕРАПЕВТИЧНА ВПРАВА “СКРИНЯ ТОГО, ЩО МЕНЕ ЗАСМУЧУЄ” Уяви, що тобі дали чарівну скриню, яку можна замкнути. Ти можеш покласти в цю скриню все, що тебе засмучує або сердить і там воно буде надійно замкнено. Нічого не може

10:20 31.03.2022

МУЛЬТФІЛЬМ “КНИГА ЖИТТЯ”

Мультфільм «Книга життя» розповідає про романтичну історію кохання, яка трапилася в Мексиці на тлі святкування … Дня мертвих.

15:54 30.03.2022

Різноколірний слон у клітинку. Арт-терапевтична вправа для дітей

Різноколірний слон у клітинку. Арт-терапевтична вправа проти виснаження. Ситуація довготривалого стресу в нестійких умов життя призводить до підвищеної активності у діяльності ЦНС.  Деякі діти стають розгальмовані, знервовані та перебувають у деструктивно-збудженому стані, який межує з постійною втомою та безсиллям.

14:15 25.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено