A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ на тему: "Взаємодія в роботі методичних служб, ІРЦ, спеціальних ЗДО та логопедичних пунктів в Подільському районі"

Дата: 22.12.2021 21:05
Кількість переглядів: 344

22 грудня в приміщенні ЗЗСО № 17 відбувся семінар-практикум на тему: "Взаємодія в роботі методичних служб, ІРЦ, спеціальних ЗДО та логопедичних пунктів  в Подільському районі міста Києва". В заході прийняли участь: представник управління освіти - Бенюх Надія Євгеніївна, старша наукова співробітниця, кандидатка педагогічних наук, виконуюча обов'язки завідувачки відділу логопедії Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України - Ільяна Валентина Михайлівна, директор Інклюзивно-ресурсного центру № 7 - Нікітюк Ольга Олександрівна, голова методичного об'єднання вчителів-логопедів логопунктів - Бадукіна Олена Володимирівна, фахівці ІРЦ 7, вчителі-логопеди логопунктів та спеціальних ЗДО.

Одне з важливих питань, яке було розглянуто на семінарі - це укріплення командної взаємодії в процесі переходу до нововедень в організації інклюзивного навчання в 2022 році. 

Підводячи підсумки даного заходу, слід зазначити, що за декілька годин часу учасники поглибили теоретичні знання із даної надзвичайно важливої, актуальної теми на сьогоднішній день.

Дякуємо організаторам, доповідачам і слухачам даного семінару за небайдужість і прагнення до кращого майбутнього, де панує толерантність і рівність, де кожен може максимально розвинути свої здібності, здобути освіту і має право бути собою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено