A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №7
Подільського району м. Києва

ЗНЯТТЯ СТРЕСУ ЗА ДОПОМОГОЮ МАЛЮНКА

Дата: 12.04.2022 14:25
Кількість переглядів: 54

  1. Намалюй свій тривожний стан у вигляді лінії і послідовно змінюй її на красивіший і складніший малюнок. Часто тривога може стати чудовою основою для зосередження та розвитку нових ідей.

 

  1. Створи за допомогою штрихів образ твого стресу. Уважно покрутивши його в різні боки, придумай для нього рамку, наче це абстрактна картина в музеї. Так ми створюємо символічні межі контролю.

 

 

  1. Намалюй свій стрес у вигляді ліній. Малюй спокійно та усвідомлено, розуміючи що з кожною лінією стрес зменшується, і як не дивно, зазвичай на 40 лінії стан справді різко покращується. Таке медитативне малювання забезпечує нам створення антистресового ритму дихання, а внутрішні процеси поступово переходять у режим спокою.

 

  1. Намалюй дивний образ свого стресу у вигляді обличчя або маски. Уважно придивися до отриманого малюнку і зміни його за допомогою кольорів на максимально смішний образ. Це простий і дієвий спосіб зняти напругу з нашої персони.

 

 

Мандали… Структурні, правильні, повторювальні зображення у колі – стародавній та сакральний метод гармонізації себе та простору до сьогодні лишається одним з найкращих засобів від стресу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено